לימודים לתואר בוגר   -   ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות (729) - נכון לשנתון 2019    
מסלולי לימוד

על החוג
מסלול הלימודים ב"ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות" מוצע בשיתוף בין בית הספר למדעי התזונה והמחלקה לכלכלת סביבה וניהול. מטרת הלימודים להכשיר בוגרים ברמה אקדמית גבוהה למגוון רחב של תפקידי ניהול עם התמחות בתעשיית המלונאות המזון והתיירות. התוכנית מתבססת על שילוב ייחודי בין שלושה תחומים שניתן לסווגם כדלקמן: לימודים בתחומי מנהל עסקים וכלכלה, לימודים יעודיים במלונאות ובתיירות, לימודים בתחומי התזונה והמזון. התוכנית מאפשרת התנסות מעשית בעסקי תיירות בארץ ובחו"ל. תלמידים העומדים בכל דרישות הלימודים יקבלו תואר "בוגר במדעי התזונה" (B.Sc. Nutr.)  במגמת "ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות" .
 
תוכנית הלימודים בת 130 נקודות זכות מחולקת ל-6 סמסטרים וכוללת לימודי חובה ורשות. 
 
התמחות מעשית
ישנה אפשרות  לעשות הכשרה מעשית (סטאז') במסגרתה יעבדו הסטודנטים בעסק תיירותי באישור רכז ההכשרה בחוג. פרטים ראה בקורס 65544.
 
תנאי מעבר משנה לשנה
 תנאי מעבר משנה לשנה בתואר בוגר הוא הצלחה בכל קורסי החובה בציון ממוצע 65 לפחות .

ציון מינימלי בקורס הוא 60 אלא אם כן צוין אחרת.

 
מבנה והיקף הלימודים
תוכנית הלימודים מחייבת אותך לעמוד בדרישות קורסים במיכסה של 130 נ"ז לפחות להשלמת התואר  שרובם חובה ומיעוטם בחירה.
הצג מורים
True
הצג קורסים
True
הצג תארים מתקדמים
True
בעלי תפקידים בחוג

ראש החוג
פרופ' איל ארט
טלפון:08-9489375
e-mail:eyal.ert@mail.huji.ac.il

 


מזכירת החוג - גב' גילה שוהם
טלפון: 08-9489086
פקס: 08-9466267
e-mail:gilas@savion.huji.ac.il

מורי החוג
קורסי החוג